ROCKBROS 10161 fotokróm kerékpáros szemüveg - bluedigital

ROCKBROS 10161 fotokróm kerékpáros szemüveg - bluedigital

9 790 Ft

Ajánlataink a termékre

 

ROCKBROS 10161 fotokróm kerékpáros szemüveg - bluedigital

20 napos visszavásárlási garancia + ingyenes visszaküldés

9 790 Ft
+ 1 099 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
bluedigital.hu
Termékleírás


Rockbros fotokróm kerékpáros szemüveg 10161 Javítsa a látási viszonyokat kerékpározás vagy vezetés közben! A Rockbros szemüvegek minden időjárási körülmények között hatékony fotokromizmust biztosítanak. Megvédik szemét az UV-sugaraktól és hatékonyan növelik a kényelmet. A 10161-es modell univerzális kialakítással rendelkezik. A készlethez korrekciós szemüvegkeretek tartoznak, amelyeket a Rockbros szemüveggel egyidejűleg használhat, valamint kiegészítők a termék kényelmes tárolásához. Hatékony szemvédelem A Rockbros szemüvegek nagyszerűek lesznek a kerékpározás és az autózás szerelmeseinek, valamint azoknak az utazóknak, akiknek úti célja gyakran a tengerparti területek. A fotokróm szemüveg hatékony UV 400 védelmet nyújt, a fényerősség függvényében változtatja a színárnyalatot, telítettebbé teszi a színeket és hatékonyan kiszűri a vakító fényt, így jobb látási viszonyokat biztosít az úton és növeli a biztonságot vezetés közben. Használatukkal gondoskodik szeme egészségéről és javítja a látási viszonyokat. Az átlátszó szemüvegek tartós PC műanyagból készülnek. Figyelem a részletekre A Rockbros szemüvegeket sokoldalúság jellemzi, és minden kerékpáros és autóvezető számára kötelező darab. Az átgondolt kialakításnak köszönhetően a termék rendkívül könnyű, stabilan tartja a helyét és nagyon kényelmes a használata. A készlethez korrekciós szemüvegkeretek is tartoznak, amelyeket kényelmesen használhatsz a 10161-es szemüveggel egyidejűleg. Vigye magával a szemüveget egy körre, és győződjön meg arról, hogy a számos funkciónak köszönhetően milyen kényelmet élvezhet. A további kényelem érdekében a készlethez tartozik egy tok és egy tasak, amelyben biztonságosan tárolhatja a terméket. Tartalmazza a következőket:
  • Szemüvegkeretek x1
  • Fotokróm szemüveg x1
  • Szemüvegtok x1
  • Korrektív szemüvegkeretek x1
  • Szemüvegtok x1
  • Szemüvegtörlő kendő x1
GyártóRockbrosModell10161Alkalmaz ásKerékpározás/vezetés/parti területekenKeret színeFekete-pirosVáz anyagaTRLencse típusaFotokrómLencse anyagaPolikarbonUV védelem400 nmSúly29 g

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.